Quí som:

Que és La Milotxa?

Una empresa que desenvolupa programes educatius en horari extra escolar, al servei de les necessitats especifiques de col•legis, associacions de mares i pares d'alumnes (A.M.P.A.) i col•lectius o àrees educatives en general. Ens avalen els anys d'experiència en aquest camp, els centres educatius en què treballem i nostra dedicació al mon de l'educació ens permet desenvolupar nostra pròpia metodologia, que té en compte les noves tecnologies.

El mètode:

El projecte que et presentem és fruit del treball i l'experiència acumulada de nombrosos educadors que han treballat i treballen amb educands d'educació infantil i primària (alumnes de 3 a 11 anys) I tot això sense renunciar al fet que, per l'edat dels alumnes, l’aprendré fent, es tradueix en dosi de companyia, joc, creativitat i il•lusió. El nostre mètode busca que cada un dels nostres educands desenvolupe el millor de si mateix per a adquirir un paper protagonista en la seua pròpia història i en la transformació de nostra societat.

La nostra intenció

Recolzar la llavor educativa dels pares i professors per aconseguir un desenvolupament òptim de les seues capacitats intel•lectuals i emocionals. Motivar per a posteriors aprenentatges. Fomentar les seues capacitats cap a nivells cada vegada més estimulants a través del joc.