Benvolguts pares.

La Milotxa, empresa d'activitats educatives d'oci i temps lliure, els presenta els:

CAMPAMENTS D'ESTIU

OBJECTIU:

Conviure amb els xiquets diversos dies realitzant activitats de campisme,  mitjànçant  les quals,  intentem estimular el desenvolupament d'habilitats socials, al mateix temps que motivarem pel descobriment de valors humans diferents (autoestima, esperit d'equip, superació de pors, conscienciació ecològica, positivisme, compartir amb els altres, responsabilitat, solidaritat, tolerància, respecte, educació per a la pau, perseverança,...).

DATES I TORNS:

Dates a convindre en antelació per a la preparació específica del campament.

METODOLOGIA:

Es realitzaran dies temàtics amb distintes ambientacions. Al mateix temps, cada dia es treballen diversos valors humans, els  quals seran comentats per l'educador en les reunions d'equip de cada grup on es parlarà de les situacions diàries quotidianes on podem millorar tals valors personals.

PERSONAL:

El componen membres de l'equip educatiu de La Milo1xa (psicòlogues, mestres, animadors socioculturals i monitors) recolzats per educadors amb gran experiència en campaments infantils. Les p1azas són limitades i cada 10, 11 o 12 xiquets hi haurà un educador/a que estarà amb ells les 24 hores del dia. A més comptem amb coordinador de campament, coordinadors d'activitats i material i personal de suport per a cada campament de 40 places. A més del personal propi del centre de vacacions, cuina, neteja, manteniment i coordinador sanitari.